<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
26.05.2021 1518

Кабмін готує санкції проти 11 російських акторів

Кабінет міністрів планує затвердити застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів до 11 російських представників сфери культури і мистецтв.

Проєкт розпорядження пропонує у триденний строк внести на розгляд Ради національної безпеки та оборони пропозиції щодо застосування 3-річних санкцій до акторів Володимира Вдовіченкова, Жанни Еппле, Ольги Кабо, Дмитра Орлова, Олександра Петрова, Євгенія Проніна, Анастасії Сланевської, Євгенія Стичкіна, Ярослава Сумішевського, Павла Трубінера, Олексія Чадова.

Їм закидають "демонстративне та умисне" порушення порядку в'їзду в окупований Крим.

Доповідатиме з цього питання віцепрем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін готує санкції проти 11 російських акторів 5.00 5 1
Політика / Україна
26.05.2021 1518
Еще материалы раздела «Україна»