<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Бізнес
Економіка
28.05.2021 788

"Більшовик" у списку: в Україні пустять з молотка 7 великих об'єктів

У 2021 році в Україні виставлять на аукціони сім великих державних об'єктів. Це стало можливим після того, як в країні розблокували велику приватизацію, яку до цього зупиняли на час карантину.

У список підприємств "на продаж" увійшли:

"Перший київський машинобудівний завод" ("Більшовик");

"Об'єднана гірничо-хімічна компанія" (ОГХК);

НПЗ;

обленерго.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час форуму UkraineInvest Talks: Dnipro, йдеться в сюжеті "Сьогодні" на каналі "Україна".

"Велика приватизація – це сім об'єктів. Обленерго, завод "Більшовик", НПЗ, ОГХК. Вони підлягають приватизації в цьому році, документи підготовлені, все відбуватиметься через електронні аукціони", – розповів Шмигаль.

Шмигаль також нагадав, що мала приватизація триває.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
"Більшовик" у списку: в Україні пустять з молотка 7 великих об'єктів 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
28.05.2021 788
Еще материалы раздела «Економіка»