<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.05.2021 505

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Монро розповіла, що наворожила гурту Go_A перед «Євробаченням»

Травесті-діва Монро у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, яку пораду дала представникові від України на «Євробаченні-2021».

«Я знайома з Катею, солісткою групи «Go_A». Я їй навіть гадала на таро. Тоді я їй витягнула карту «сімку кубків». Вона символізує можливість домогтися того, що ти хочеш. І я їй дала пораду – просто отримай задоволення, викладись. Ти професіонал, ти ідеально співаєш», - сказала травесті-діва на телеканалі «Україна».

Україна цього року встановила рекорд, ставши єдиною країною, представники якої щороку проходили у фінал «Євробачення!». Та напередодні конкурсу фронтвумен гурту Катерина Павленко захворіла. У неї була підозра на коронавірус, але, на щастя, ПЦР-тест показав негативний результат! І «Go_A» своєю піснею «Шум» наробила шуму й підкорила серця фанів «Євробачення». Наші виконавці посіли на конкурсі почесне п’яте місце, а за результатами голосування глядачів – друге.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Монро розповіла, що наворожила гурту Go_A перед «Євробаченням» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.05.2021 505
Еще материалы раздела «Афіша»