<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.05.2021 996

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Віталій Салій розповів про стосунки з дружиною

Актор, зірка серіалу «Клятва лікаря», прем’єра якого відбудеться на каналі «Україна» у вересні, поділився історією знайомства з дружиною. Як робив пропозицію руки та серця розповів у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна».

Актор Віталій Салій не з тих, хто відверто ділиться подробицями особистого життя, але журналістам каналу «Україна» розповів, що завжди обирав акторок.

«У мене завжди були всі стосунки доволі тривалі і серйозні, вони всі були тільки з актрисами. А всі несерйозні і нетривалі – якісь були прихильниці або просто дівчата, ніяк не пов’язані з професією», - зізнався актор на телеканалі Україна».

Дружина чоловіка теж акторка – Анна Ареф'єва. Вона першою зробила крок до знайомства, прийшла до Віталія у гримерку подякувати за виставу. За кілька місяців пару звели спільні зйомки у Львові, але Віталій не впізнав Аню. Їй довелося нагадати, що вона та саме дівчина з гримерки.

«У Львові у нас зародився роман. І майже через 4 місяці я їй зробив вже пропозицію. Я зразу зрозумів: я люблю і це те, що мені треба, - сказав Салій і пригадав, як покликав кохану заміж, - на височенному даху. Я сказав, що поїдемо подивимося, там є такий класний краєвид у Києві, просто посидимо. А там організував на даху столик із вечерею, і скрипаль був, який вивчив мелодію, яка наша була спільна. Ми почали вечеряти, вийшов раптом скрипаль, почав грати, ми танцювали, і я їй зробив пропозицію, симпатично вийшло».

Салій зізнається, вони з дружиною мають запальні характери.

«Ми в принципі така іспанська парочка з Анею, можемо посваритися, одразу після цього можемо цілуватися, емоційні ми», - говорить актор.

Пара разом уже 7 років. У 2017-му в них народився первісток, син Данило.

«Він народився, а я через два дні летів на місяць на зйомки. І це була одна з найважчих речей у моєму житті, коли я тільки потримав його на руках, тільки його побачив, ми там навіть домовились, я через паркани перелазив, тишком залазив у пологовий будинок, там окрему палату нам зробили, щоб ніхто не бачив, щоб разом провести час. Я за собою раптом помітив, що дуже багато в мене було такого на той час трошки цинічного, закритого, я вже заріс такою коркою дорослої цинічної людини. А коли ти зустрічаєшся з дитиною, тим паче зі своєю, з цим поглядом, вона тебе обеззброює. Він мене повернув теж у дитинство», - розповів Салій на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Віталій Салій розповів про стосунки з дружиною 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.05.2021 996
Еще материалы раздела «Афіша»