<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.05.2021 969

Володимир Остапчук зіграв у серіалі «Люся Інтерн» і пожартував з Олега Винника

Цього літа глядачі каналу «Україна» побачать прем'єру 40-серійного ситкому «Люся Інтерн». Одним із героїв комедійного серіалу став Володимир Остапчук. Ведучий шоу «МАСКА» розповів, у якій ролі він з’явиться в ситкомі і до чого тут Олег Винник.

Команда серіалу «Люся Інтерн» вже котрий місяць працює над крутим сценарієм, постійно перебуває в павільйоні, де під час репетицій, зйомок і в перервах можна почути сміх, жарти й побачити чергову імпровізацію. Тут панує прекрасна і тепла атмосфера!

Одним із зіркових гостей на знімальному майданчику став відомий шоумен.

«Я граю ведучого свого Stand up шоу, – сказав Володимир Остапчук. – І дуже круто, що мені дали змогу адаптувати свою роль в сценарії. Тому всі жарти мої».

За словами ведучого шоу «МАСКА», зйомки на телебаченні та в серіалі дуже відрізняються. Доводиться робити більше дублів і потрібно доводити певні емоції до автоматизму. Але тематика stand up йому дуже близька.

«Творці серіалу зробили класний сценарний хід, тому що stand up – це певною мірою «прожарювання», – поділився ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук. – Тобто те, що ти не можеш сказати людині в обличчя, говориш їй через жарти та гумор. Тому два головних герої серіалу «Люся Інтерн» розповідають під час свого виступу всю правду-матку про колег за допомогою гумору».

Але оскільки на сцені прозвучить ім'я відомого співака Олега Винника, зірковий ведучий заздалегідь попередив: «Олег, якщо що, це не мій жарт!»

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Володимир Остапчук зіграв у серіалі «Люся Інтерн» і пожартував з Олега Винника 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.05.2021 969
Еще материалы раздела «Афіша»