<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.05.2021 673

«Українська пісня року»: Артем Пивоваров розповів про доленосну знахідку з дитинства

Минулого року Артем Пивоваров підірвав мережу запальним хітом «Дежавю», кліп на який зібрав майже 25 мільйонів переглядів у Youtube. Артист виступить з ним на концерті «Українська пісня року 2020», який телеглядачі побачать 20 червня в ефірі каналу «Україна». На знімальному майданчику проєкту Артем Пивоваров поділився зворушливою історією з дитинства, яка мала неабиякий вплив на його майбутнє.

Артем Пивоваров не лише виконує пісні, але й сам їх пише. Виявляється, ще в дитинстві він випадково знайшов музичний інструмент, навіть не підозрюючи, що в майбутньому пов’яже своє життя з музикою.

«Ми грались із хлопцями надворі, і я знайшов гітару без струн. Я ще пів року ходив з нею і щось наспівував. Батьки не мали можливості купити мені інструмент, але вже тоді я щось писав і на цій гітарі настукував», – пригадав Артем Пивоваров на зйомках концерту «Українська пісня року 2020».

Та це не єдина знахідка в житті артиста. Артем зізнається, що неодноразово забирав додому безпритульних тварин, яких знаходив на вулиці.

«У підлітковому віці я постійно приносив додому цуценят і кошенят. Зізнаюсь, ця звичка залишилась у мене й досі. Маю друзів, які займаються цією справою і віддають тварин. Ми їх підтримуємо в соцмережах», – розповів музикант в інтерв’ю каналу «Україна».

Як повідомлялося раніше, ведучими пісенного шоу стали Олег Винник і Михайло Поплавський. Крім Артема Пивоварова, також на концерті запалять Наталія Могилевська, Олег Винник, DZIDZIO, Ірина Білик, Руслана, Ірина Федишин, Михайло Поплавський, GENA VITER, GROSU, Павло Зібров, Віталій Козловський та багато інших.

Дивіться національну премію «Українська пісня року 2020» 20 червня на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Українська пісня року»: Артем Пивоваров розповів про доленосну знахідку з дитинства 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.05.2021 673
Еще материалы раздела «Афіша»