<
НОВИНИ ДНЯ: Україна скорочуватиме видатки на оборону  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Сім місяців на "паузі". Коли повністю запрацює синя гілка метро у Києві  Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктаторавсі новини дня
Політика
Україна
02.06.2021 536

Війна на Донбасі: п'ять обстрілів, без втрат

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню, бойових втрат у лавах ЗСУ немає.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, поблизу населеного пункту Новгородське окупанти тричі відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів і станкових протитанкових гранатометів.

Крім того, у районі Катеринівки ворог використав гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а неподалік Пісків у напрямку позицій наших захисників вів вогонь зі стрілецької зброї.

Зазначається, що бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає.

На обстріли противника українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину ранку порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: п'ять обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
02.06.2021 536
Еще материалы раздела «Україна»