<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний переліквсі новини дня
Бізнес
Технології
02.06.2021 610

У JPMorgan дали новий прогноз курсу біткоіна

Експерти інвестиційного банку JPMorgan опублікували новий звіт з прогнозом курсу біткоіна. За їх даними, в короткостроковій перспективі падіння монети продовжиться, але до кінця року вартість біткоіна може зрости в рази.

«Діапазон справедливої вартості біткоіна в середньостроковій перспективі, заснований на поточному співвідношенні волатильності монети до золота, складає від 24 до 36 тис. доларів», - зазначено в новому звіті JPMorgan.

Автор звіту Ніколаос Панігірцогл також заявив, що ціна біткоіна все ще може досягти $145 тис. у довгостроковій перспективі.

Така вартість передбачає «зближення волатильності біткоіна з волатильністю золота і вирівнювання розподілу криптовалюти по відношенню до золота в портфелях інвесторів».

«$145 тис. - це ціна біткоіна, яка зрівняла б його з золотими запасами приватного сектора для інвестиційних цілей, що станом на зараз складають близько 2,7 трлн доларів», - вважають в JPMorgan.

Оценка материала:

5.00 / 1
У JPMorgan дали новий прогноз курсу біткоіна 5.00 5 1
Бізнес / Технології
02.06.2021 610
Еще материалы раздела «Технології»