<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.06.2021 910

Експрес-маринад для огірків: оригінальний рецепт Григорія Германа

Вже зовсім скоро розпочнеться сезон огірків, і справжні господині будуть солити, маринувати їх, заготовляючи на зиму. Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» не став чекати і поділився улюбленим рецептом експрес-маринування огірків, а ще дав рецепт легкого та корисного овочевого салату.

Для експрес-маринаду огірків знадобляться:

Огірки – 1 кг

Гірчиця у зернах – 3 ч.л.

Білий хрін – 30 г

Часник – 3 зуб.

Вода – 700 мл

Цукор – 1 ст.л.

Олія – 30 мл

Сіль – 2 ч.л.

Кріп

Для салату за рецептом Григорія Германа потрібні:

Відварена картопля – 3 шт.

Цибуля – 1 шт.

Квашена капуста – 100 г

Олія нерафінована

Зелена цибуля

Сіль

У каструлю вилити воду, додати гірчицю, цукор, сіль і хрін. Добряче перемішати і поставити на вогонь.

Огірки помити і обрізати кінчики. У невеличкі банки помістити гілочки кропу щільно викласти огірки, а зверху додати нарізаний молодий часник. Залити маринадом і додати рослинну олію. Щільно закрити банку і відкласти в холодильник мінімум на 24 години.

А з таких маринованих огірків можна приготувати неймовірний літній салат. Ведучий програми «Ранок з Україною» зізнається – цей рецепт може назвати фамільним, адже ним поділився його дідусь.

Нарізати картоплю і цибулю півкільцями, пересипати у глибоку миску, додати малосольну квашену капусту. Огірки нарізати і додати до салату. Кілька стебл зеленої цибулі подрібнити і висипати у салат. Заправити олією і посолити. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Експрес-маринад для огірків: оригінальний рецепт Григорія Германа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.06.2021 910
Еще материалы раздела «Суспільство»