НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.06.2021 519

NK | Настя Каменських, GROSU і Джамала дали поради, як прийти у форму до пляжного сезону

Кожен з нас ставить перед собою ціль підготувати своє тіло до пляжного сезону. Приводили до ладу свої фігури і зірки українського шоу-бізнесу. Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч дізнались, хто з артистів схуд на 8 кіло за останній місяць, а хто заради гарної фігури б'є себе електричним струмом.

Володарка найчарівніших форм українського шоу-бізнесу співачка NK | Настя Каменських зізналася – набрала зайвих кілограмів під час зйомок свого реаліті у Мексиці. Та вже активно приводить своє тіло до ладу.

«Ротик треба замкнути і все. Ви знаєте, що лише 20% успіху залежить від занять спортом і 80% – це їжа, яку ми вживаємо», – розповіла зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських.

Про важливість їжі при схудненні знає і співочий ректор Михайло Поплавський: саме завдяки відмові від деяких продуктів він уже добряче скинув вагу.

«Схуд на 8 кілограмів! Я місяць готувався до національної премії «Українська пісня року»! Відмовився від усіх ковбас, жирної їжі і від овочів, тому що там багато нітратів. А ще виключив усю молочку», – поділився Михайло Поплавський у програмі «Ранок з Україною».

А от співачка Джамала від смачненького відмовлятися не збирається! Тому знайшла таку дієту – щоб і їсти, і худнути.

«Раджу дуже калорійне їсти в першій половині дня – до першої або до третьої години, все! Вже їла і бургери, і пасту! Я не з тих «ЗОЖників», не хочу відмовлятись від усіх смачних страв. Я дуже люблю кримсько-татарську кухню: плов, янтик, манти. Я це все їм, але тепер до першої!» – зізналась співачка Джамала.

З такою дієтою Джамала вже позбулась зайвих кілограмів і до літа готова! Як і володар головних вусів країни – Павло Зібров. Співак запевняє – все завдяки фізичній активності – артист багато часу працює на городі та в садку.

Готує тіло до літа і співачка GROSU. Зірка  поділилась власним новомодним лайфхаком схуднення.

«Займаюся спортом під током. Це коли на тебе чіпляють спеціальне приладдя і поступає ток. Змочують, пускають імпульси і в тебе  скорочуються м'язи – ти дуже-дуже швидко підтягуєшся. Менше целюліту, його взагалі може не бути, тобто фігура стає дуже підтягнута», – розповіла GROSU в ефірі каналу «Україна».

Тож користуйтесь рецептами від зірок, як привести себе у форму, та насолоджуйтеся літом!

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
NK | Настя Каменських, GROSU і Джамала дали поради, як прийти у форму до пляжного сезону 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.06.2021 519
Еще материалы раздела «Афіша»