НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.06.2021 747

Володимир Остапчук дав поради старшокласникам, як реалізувати себе на телебаченні

Відомий ведучий гіпершоу «Маска» на каналі «Україна» Володимир Остапчук став запрошеною зіркою в Національному проєкті «Моя кар’єра в Україні», який покликаний сприяти усвідомленому вибору майбутньої професії підлітками.

На фінальній пресконференції проєкту, яка відбулася в Києві 1 червня, в День захисту дітей, телеведучий зустрівся зі старшокласниками, які прибули з різних регіонів країни, і натхненно розповів їм про свій професійний шлях, виклики, з якими йому доводилося стикатися, та поділився цікавими історіями, які траплялися в професії телеведучого.

Під час свого виступу Володимир Остапчук закликав підлітків йти до своєї мрії і обирати професію, яка буде приносити задоволення в майбутньому. Ведучий зізнався, що свою кар’єру на телебаченні він почав будувати у 24 роки, будучи за фахом дипломованим філологом з блискучим знанням англійської мови. Пройшовши десятки кастингів на різних каналах, завдяки наполегливій праці він за короткий час зумів голосно заявити про себе на українському ТБ і стати одним із найкращих ведучих, шоуменів.

«Я завжди намагаюсь підтримувати подібні волонтерські соціально відповідальні проєкти, особливо коли вони створені для дітей. Тут є шанс зробити їх вибір майбутньої професії хоча б на 1% простішим, яснішим, звузити його чи навпаки відкрити для тінейджерів нові цікаві варіанти, які раніше вони не розглядали. Послухайте, якби мені в 16 років запропонували такий курс, то зі своєю майбутньою професією я б визначився набагато раніше, аніж у 24, – прокоментував участь у проєкті Володимир Остапчук. – До того ж подібні зустрічі з дітьми – це як міні-тренування перед таким же відповідальним етапом у житті моїх Емілії та Евана».

На зустрічі Володимир Остапчук порадив старшокласникам задля досягнення метистукатися у всі двері і пробувати свої сили, не боятися перешкод, відмов. Багато навчатися, читати, підтримувати свої навички, які можуть здаватися непотрібними, ставити перед собою нові виклики. І важливо, за словами ведучого, скористатися шансом, який дає життя. Така можливість свого часу трапилася йому, і він став ведучим співочого конкурсу Євробачення-2017.

У свою чергу, натхненні і мотивовані підлітки поцікавилися у ведучого, як не розчаруватися у виборі майбутньої професії, якою є формула для досягнення успіху.

Національний проєкт «Моя кар’єра в Україні» організували Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» спільно з Першим Українським Міжнародним Банком за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Цього року він реалізовується вшосте з метою показати молодому поколінню можливості для самореалізації в Україні, сформувати уявлення в учнів та учениць про професії та галузі.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Володимир Остапчук дав поради старшокласникам, як реалізувати себе на телебаченні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.06.2021 747
Еще материалы раздела «Суспільство»