<
НОВИНИ ДНЯ: Замість піци: рецепт оладок з шинкою і помідором  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  Чоловіків до 25 років можуть мобілізувати? Що кажуть у Раді та чи чекати змін призовного віку  В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного вікувсі новини дня
Політика
Україна
07.06.2021 484

Війна на Донбасі: сім обстрілів, без втрат

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації сім разів порушували режим припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, неподалік населеного пункту Піски противник двічі відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру та великокаліберних кулеметів. Поблизу селищ Гнутове та Новотошківське російські окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Широкине ворог двічі відкривав вогонь у бік українських позицій зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Неподалік населеного пункту Луганське окупанти вели вогонь із ручних протитанкових, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає.

Станом на 7 годину ранку, 7 червня, обстрілів не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: сім обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
07.06.2021 484
Еще материалы раздела «Україна»