НОВИНИ ДНЯ: Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
07.06.2021 795

Ексклюзивно на телеканалі «Україна» – товариський матч Україна – Кіпр

У понеділок, 7 червня, о 23:00 ексклюзивно на каналі «Україна» відбудеться трансляція контрольного поєдинку між збірними України та Кіпру в рамках підготовки до фінального турніру Євро-2020.

unnamed_07.06.21

Збірна України з футболу зіграє проти збірної Кіпру в Харкові. Товариський матч з підопічними Нікоса Костеноглу команда Андрія Шевченка проведе на стадіоні «Металіст».

Раніше збірна України з футболу провела контрольний поєдинок проти збірної Бахрейну, гра закінчилася з рахунком 1:1. Пізніше наша команда зіграла товариський матч зі збірною Північної Ірландії, який завершився з рахунком 1:0 на користь українців.

Після товариських поєдинків збірна України стартує на Євро-2020. 13 червня українці зіграють проти Нідерландів в Амстердамі. 17 червня проведуть поєдинок проти Північної Македонії, а 21 червня виступлять проти Австрії, обидва матчі пройдуть в Бухаресті. За результатами цих ігор вирішиться, чи буде збірна України продовжувати виступати на турнірі Євро-2020.

Трансляцію футбольного поєдинку між Україною і Кіпром дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» у понеділок, 7 червня.

Початок трансляції - о 23:00.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзивно на телеканалі «Україна» – товариський матч Україна – Кіпр 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
07.06.2021 795
Еще материалы раздела «Спорт»