НОВИНИ ДНЯ: Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.06.2021 526

Сукні, комбінезони, костюми: «Ранок з Україною» з’ясував, як виглядати стильно цього літа

Літо тільки-но розпочалось, тож саме час оновити гардероб. У програмі «Ранок з Україною», яка виходить на каналі «Україна» з ведучими Марією Мельник і Григорієм Германом, стилістка розповіла, як, орієнтуючись на цьогорічні тренди, обрати вбрання для різних типів фігури.

Цього літа в тренді яскраві кольори, довжина максі і рукави-буфи. Окрім сарафанів, модні шорти, комбінезони та легкі костюми.

Дівчатам з типом фігури «груша» стилісти радять сукні з запахом або рукавами-ліхтариками, сарафани з дрібним принтом та пишним низом. А ще варто звернути увагу на сукні з V-подібним вирізом.

«Такі варіанти виконуватимуть функцію корекції фігури – видовжуватимуть шию і витягуватимуть обличчя», – пояснює стилістка Олена Мудренко в ефірі каналу «Україна».

Цей фасон пасуватиме й володаркам фігури «перевернутий трикутник». Такий виріз зробить широкі плечі більш тендітними. Також стилісти радять пишні спідниці, сарафани на одне плече або з тоненькими бретельками та асиметричний крій. Кольори краще вибрати яскраві.

Жінкам з типом фігури «прямокутник», де плечі, талія і стегна однакові по ширині, пасуватимуть корсети, широкі пояси та виразні принти. Наприклад, можна обрати легкий костюм з топа і спідниці на резинці, яка підкреслить талію.

Щодо цін, то у мас-маркеті пляжні сарафани можна знайти від 500 до 1500 гривень, комбінезони – від 800 до 2500 гривень, шорти – від 500 до 800 гривень, а за костюми на літо доведеться заплатити від 1500 до 3000 гривень.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Сукні, комбінезони, костюми: «Ранок з Україною» з’ясував, як виглядати стильно цього літа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.06.2021 526
Еще материалы раздела «Суспільство»