НОВОСТИ ДНЯ: Жара, но местами дожди — погода в Украине на 19 июня  В Украине следует внедрить декларативную модель «прописки» - эксперт  Зеленский обещает «минималку» для врачей не менее 20 тысяч  Украина должна вкладываться в создание новой техники для обороны - эксперт  Результаты ВНО по иностранным языкам и физике появились на страницах участников  Фронтмена «Землян» внесли в список лиц, несущих угрозу нацбезопасности Украины  Центр вакцинации в Киеве будет работать в эту субботу – до которого часавсе новости дня
Жизнь и Стиль
Общество
11.06.2021 244

Холодний французький суп – вішісуаз: простий і вишуканий рецепт Григорія Германа

Відомий кулінар і ведучий програми «Ранок з Україною» Григорій Герман дивує маловідомими, але простими рецептами холодних літніх супів. В ефірі каналу «Україна» експерт поділився рецептом французької кухні, основу якого склали звичні для українців інгредієнти: картопля, цибуля, вершки, риба та зелень.

Щоб повторити вішісуаз за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Бульйон курячий – 700 мл

Картопля – 4 шт.

Цибуля-порей – 1 шт.

Масло вершкове – 30 г

Молоко – 250 мл

Вершки – 120 мл

Філе білої риби – 300 г

Мускатний горіх, чебрець, лавровий лист, сіль і перець

Молоко та вершки поставити у морозилку. Поки вони охолоджуються, поставити на вогонь воду, коли вона закипить, відправити варитись філе білої риби. Не забутьте посолити і додати чебрець і лавровий лист.

Окрему каструлю поставити на вогонь і додати вершкове масло. Тим часом півкільцями нарізати цибулю-порей, а картоплю – маленькими кубиками. Спочатку у розігріте масло викласти цибулю, коли вона припуститься, додати картоплю. Через 4-5 хвилин додати курячий бульйон. Проварити, але не довго, поки картопля не почне виділяти крохмаль. Після цього зняти з вогню. Додати до овочів натертий мускатний горіх за смаком. Збивати готову суміш погружним блендером, поступово додаючи охолоджене молоко, а далі вже і вершки. Подавати суп з рибою, за бажанням прикрасити зеленню. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Холодний французький суп – вішісуаз: простий і вишуканий рецепт Григорія Германа 5.00 5 1
Жизнь и Стиль / Общество
11.06.2021 244
Еще материалы раздела «Общество»