<
НОВИНИ ДНЯ: "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Україна
16.06.2021 502

Генсек НАТО підтвердив політику відкритих дверей для України

Політику відкритих дверей для України в НАТО підтвердив Генеральний секретар Єнс Столтенберг.

Але Київ спершу має виконати так званий План дій щодо членства – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Ще Столтенберг наголосив: коли настане час розгляду цього питання, Росія не матиме можливості ветувати його. Про те, що для вступу в альянс потрібні реформи і передусім боротьба з корупцією – заявив і президент США Джо Байден.

«По-перше, треба позбутися корупції, по-друге, виконати план дій. А поки, ми робитимемо усе можливе, щоб Україна могла чинити опір, так би мовити, фізичній російській агресії», – зазначив Джо Байден, президент США.

«Все залежить від нас і від кожної країни НАТО. Від того, як ми доведемо, що ми готові до членства і покажемо, що наше членство в альянсі надає більше внеску в євроатлантичну безпеку, аніж не членство», – пояснив Валерій Чалий, Надзвичайний і Повноважний Посол України в США (2015-2019 рр).

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Генсек НАТО підтвердив політику відкритих дверей для України 5.00 5 1
Політика / Україна
16.06.2021 502
Еще материалы раздела «Україна»