<
НОВИНИ ДНЯ: Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.06.2021 456

Журналісти «Ранку з Україною» розповіли про особливий вид фітнесу – боді-балет

За останній час з’явилося чимало нових видів тренувань, які допомагають підтримувати тіло у хорошій формі. Одна з таких фітнес-новинок – боді-балет. Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч з’ясували, що це таке та скільки калорій можна спалити за одне заняття.

Від звичайного балету боді-балет майже нічим не відрізняється – він також зміцнює м’язи та розвиває гнучкість тіла. Але ним можуть займатися люди, які не мають підготовки, тобто з нуля. Не рекомендований він лише тим, у кого є проблеми із суглобами або із хребтом. Всім іншим – незалежно від віку і комплекції – можна. Година тренування коштує близько 150 гривень.

«Боді-балет – це балет для непрофесіоналів. При такому занятті задіяні абсолютно всі види м’язів. Навіть стоячи у позиції, все повинно бути підтягнуто і витягнуто доверху у струнку», – говорить балерина Анастасія Козявкіна у програмі  «Ранок з Україною».

Починати варто з розминки – демі-пліє, а простими словами – напівприсідання в першій позиції. При цьому постійно потрібно стежити за поставою і тримати спину, плечі та стегна в одній точці. Тіло досить швидко звикає до такої напруги і м’язи стають гнучкими. Після розминки переходять безпосередньо до танцю.

За одне таке тренування можна спалити близько 400 калорій. Тож якщо ви любите балет і хочете стати стрункішими та гнучкішими – тоді вам на боді-балет.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Журналісти «Ранку з Україною» розповіли про особливий вид фітнесу – боді-балет 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.06.2021 456
Еще материалы раздела «Суспільство»