<
НОВИНИ ДНЯ: До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.06.2021 603

«Українська пісня року»: Віталій Козловський поділився вправою для сталевого пресу

Цієї неділі, 20 червня, о 23:00 глядачі каналу «Україна» побачать прем'єру концерту «Українська пісня року 2020» за участі найпопулярніших артистів країни. За лаштунками національної премії співак Віталій Козловський розповів, що йому допомагає тримати тіло у тонусі та чи дозволяє він собі влітку поласувати шашликом.

60ca1115dd2e2_vitaliy_kozlovsky_17.06.21

Артист може похизуватися чудовою фізичною формою. Його пресу позаздрить будь-хто, та щоб досягти таких результатів, Віталій щодня займається спортом. І радить так робити кожному.

«У будь-якій незрозумілій ситуації займайся спортом. Це ніколи не буде зайвим. Кожного дня я роблю навантаження на різні групи м’язів. Моя улюблена вправа – висіти на турніку і підіймати ноги догори. Це те, що найкраще допомагає вашому пресу стати сталевим. До пляжного сезону я готовий, не маю зайвих кілограмів і почуваюсь естетично комфортно», – зазначив Віталій Козловський на зйомках концерту «Українська пісня року 2020».

Завдяки інтенсивним тренуванням співак може дозволити собі улюблений літній смаколик – шашлик. Хоч сам його ніколи не маринував і свинину не полюбляє, та віддає перевагу саме шашлику зі свинячої вирізки.

«Він значно соковитіший і смачніший. Тому беріть до уваги: якщо запрошуватимете мене на шашлик, робіть його із гарної свинячої вирізки без зайвого жиру», – пожартував артист в ефірі каналу «Україна».

Вже 20 червня канал «Україна» покаже прем’єру премії «Українська пісня року 2020», де запалять найпопулярніші українські артисти Наталія Могилевська, Олег Винник, DZIDZIO, Ірина Білик, Руслана, Михайло Поплавський, Артем Пивоваров, GENA VITER, GROSU, Павло Зібров, Ірина Федишин та багато інших. Ведучими пісенного шоу стали Олег Винник і Михайло Поплавський.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Українська пісня року»: Віталій Козловський поділився вправою для сталевого пресу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.06.2021 603
Еще материалы раздела «Суспільство»