<
НОВИНИ ДНЯ: Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітня  В Україні заблокували понад 2500 сайтів онлайн-казино, - Офіс генпрокурора  В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіямвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.06.2021 577

«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, як чинити, якщо вас зрадили

Чи варто і чи можна пробачати зраду? У новій рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» психологиня і коуч Олена Адамова дала поради, як пережити зраду.

«Він мене зрадив, чи можна це пробачити?» Якщо ви маєте таке питання, то ви вже готові пробачити, адже в іншому випадку люди діють більш рішуче – збирають речі, дітей і прощаються», – зазначила психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Та у такому випадку не варто бігти за порадами до подруг і близьких, краще діяти так:

-           звернутись до психолога. Це перше і дуже важливе правило, адже, якщо все ж таки ви повернетесь до свого чоловіка, вам буде соромно дивитись в очі рідним, які запитуватимуть: «Як? Ти це пробачила?» Так, ви пробачили і замість сорому у вашій голові має звучати фраза: «Так буває».

-           взяти відповідальність і на себе. Те, що відбувається у вашій родині, залежить від двох людей. Тобто у чоловіка та жінки є свої зони відповідальності за цю зраду. Візьміть свою гордість в кулак і запитайте партнера – в чому винні ви, що він пішов на зраду. Сядьте і спокійно обговоріть свої побажання одне одному. Це допоможе вам пройти цей нелегкий період життя разом.

-           правило одного разу. Якщо ви вирішили пробачити зраду, піднімати тему слід лише один раз – проговоріть, побийте посуд і все, більше розмов про це не буде.

-           захоплення чоловіком. В парі завжди є певні потреби і очікування і, якщо говорити про чоловіків, то це насамперед навіть не інтимне життя, а визнання людини. Він повинен знати, що повертається у своє безпечне гніздо.

Олена Адамова радить кожній жінці любити і поважати себе, тоді слово «зрада» буде зайвим у вашому житті!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, як чинити, якщо вас зрадили 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.06.2021 577
Еще материалы раздела «Суспільство»