НОВИНИ ДНЯ: Чому Зеленський бачить у Трампі шанс на завершення війни: The Telegraph дізнався деталі  "Довгі Нептуни" та 30 тисяч дальнобійних дронів: Зеленський розповів про українську зброю  Похолодання в Україні: синоптик розказав, де температура впаде до "мінусів"  У четвер Україні прогнозують погіршення погоди: дощ, сніг та ожеледицю  В Україні 20 листопада буде вітряно, на заході - похолодання та дощ із мокрим снігом  Потепління до +14, але ненадовго: синоптикиня озвучила прогноз погоди в Україні на 19 листопада  Зима близько: де в Україні чекати на сніг в понеділоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.06.2021 699

Вишуканий літній сніданок: Григорій Герман поділився рецептом кіша з черешнею та мигдалем

Відомий кулінар Григорій Герман знає, як урізноманітнити ваш раціон. В авторській рубриці «Смачний ранок» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий розповів, як вдало використати сезонну ягоду – черешню, приготувавши справжній солодкий шедевр.

Щоб приготувати солодкий кіш за рецептом ведучого каналу «Україна» Григорія Германа знадобляться:

Для тіста:

Борошно – 250 г

Вершкове масло – 125 г

Вода – 4 ст.л.

Сіль – 3 ст.л.

Для начинки:

Вода – 600 мл

Желатин – 20 г.

Черешня – 500 г

Цукор – 60 г

Яйця – 2 шт.

Цукрова пудра – 100 г

Мигдаль – 150 г

Сіль

Розпочати приготування варто з тіста, яке має назву брізе. У мисці змішати борошно, вершкове масло кімнатної температури, трохи води і сіль. Замісити тісто і його в холодильник, щоб доходило до потрібного стану.

Тим часом підготувати все для желе. У каструлю влити воду і засипати желатин, ретельно перемішати і поставити на вогонь, додати цукор і 200 грамів черешні. Відділити жовтки від білків, жовтки змішати з цукровою пудрою. Мигдаль перебити в блендері і змішати з жовтками.

Черешні очистити від кісточок.

Остигле тісто розкатати тонким шаром і викласти у деко. Обрізати кінці. На дно викласти горіхову суміш, зверху – черешні. Відправити в духовку, розігріту до 200 градусів, на 25 хвилин. Готовий пиріг залити вишневим желе і почекати, поки воно застигне. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Вишуканий літній сніданок: Григорій Герман поділився рецептом кіша з черешнею та мигдалем 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.06.2021 699
Еще материалы раздела «Суспільство»