Життя та Стиль
Суспільство
Вишуканий літній сніданок: Григорій Герман поділився рецептом кіша з черешнею та мигдалем
Відомий кулінар Григорій Герман знає, як урізноманітнити ваш раціон. В авторській рубриці «Смачний ранок» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий розповів, як вдало використати сезонну ягоду – черешню, приготувавши справжній солодкий шедевр.
Щоб приготувати солодкий кіш за рецептом ведучого каналу «Україна» Григорія Германа знадобляться:
Для тіста:
Борошно – 250 г
Вершкове масло – 125 г
Вода – 4 ст.л.
Сіль – 3 ст.л.
Для начинки:
Вода – 600 мл
Желатин – 20 г.
Черешня – 500 г
Цукор – 60 г
Яйця – 2 шт.
Цукрова пудра – 100 г
Мигдаль – 150 г
Сіль
Розпочати приготування варто з тіста, яке має назву брізе. У мисці змішати борошно, вершкове масло кімнатної температури, трохи води і сіль. Замісити тісто і його в холодильник, щоб доходило до потрібного стану.
Тим часом підготувати все для желе. У каструлю влити воду і засипати желатин, ретельно перемішати і поставити на вогонь, додати цукор і 200 грамів черешні. Відділити жовтки від білків, жовтки змішати з цукровою пудрою. Мигдаль перебити в блендері і змішати з жовтками.
Черешні очистити від кісточок.
Остигле тісто розкатати тонким шаром і викласти у деко. Обрізати кінці. На дно викласти горіхову суміш, зверху – черешні. Відправити в духовку, розігріту до 200 градусів, на 25 хвилин. Готовий пиріг залити вишневим желе і почекати, поки воно застигне. Смачного!
Оценка материала:
Вишуканий літній сніданок: Григорій Герман поділився рецептом кіша з черешнею та мигдалем18.06.2021