НОВИНИ ДНЯ: Іран попросив Росію про допомогу через можливу ізраїльську атаку, - NYT  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Катастрофа морської піхоти: BBC назвало втрати Росії у Вугледарі  Рецепт канелоні з м'ясним фаршем  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  "Ринок тютюну та алкоголю без контрабанди". В Україні готують запуск системи еАкциз, - Федоров  Словаччина хоче відновити відносини з Росією: до чого тут Українавсі новини дня
Політика
Україна
19.06.2021 613

Україна і Польща об'єднали зусилля для протидії "Північному потоку-2"

Міністри закордонних справ України та Польщі Дмитро Кулеба і Збігнєв Рау обговорили ситуацію навколо російського газопроводу "Північний потік-2" та скоординували позиції щодо протидії його втіленню.

Про це йшлося під час їхньої зустрічі на полях Анталійського дипломатичного форуму, повідомляє Європейська правда.

"Дмитро Кулеба та Збігнєв Рау підтвердили, що російський проєкт "Північний потік-2" несе загрози для безпеки обидвох країн і Європи загалом, скоординували позиції щодо протидії його втіленню", - йдеться у заяві МЗС України.

Кулеба висловив вдячність за незмінну підтримку Польщею курсу України на членство в ЄС і НАТО.

Він також обговорив із польським колегою подальші кроки, які Альянс може здійснити для пришвидшення євроатлантичної інтеграції України та зміцнення обороноздатності нашої держави.

Керівники зовнішньополітичних відомств обговорили підготовку до зустрічі Люблінського трикутника, яка відбудеться невдовзі у Вільнюсі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна і Польща об'єднали зусилля для протидії "Північному потоку-2" 5.00 5 1
Політика / Україна
19.06.2021 613
Еще материалы раздела «Україна»