<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
Політика
Україна
20.06.2021 491

Україна наростить експорт до Іраку - Кулеба

Ірак відвідає делегація українських підприємців для пошуку нових торгових можливостей між країнами. Йдеться про збільшення обсягів українського аграрного експорту.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, повідомляє прес-служба МЗС України.

Як наголошується в повідомленні, Кулеба провів зустріч з міністром закордонних справ Республіки Ірак Фуадом Хусейном на полях Анталійського дипломатичного форуму.

Міністри обговорили розвиток торгівлі, зокрема збільшення обсягів українського аграрного експорту в Ірак.

"У цьому контексті міністр підтвердив, що Україна залишатиметься надійним гарантом продовольчої безпеки Іраку, важливого торговельного партнера нашої країни в близькосхідному регіоні", - йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна наростить експорт до Іраку - Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
20.06.2021 491
Еще материалы раздела «Україна»