<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.06.2021 744

«Ранок з Україною»: психологиня дала поради, як стати більш жіночними і привабити сильного чоловіка

У рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» психологиня та коуч Олена Адамова розповіла чому жінки приваблюють слабких чоловіків, і дала поради, що робити, аби познайомитись із сильними.

«Давайте згадаємо фізику – мінус притягує плюс. Це не означає, що ви гарна, а він поганий або навпаки. Просто сила притягує слабкість, а ви в певний момент переплутали ролі і стали сильною жінкою», – зазначила психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Таким жінкам Олена Адамова радить:

-           просити про допомогу. Навіть, якщо ви звикли все робити самотужки і впевнені у своїх силах, відмовтеся від цього. Попросіть будь-якого чоловіка допомогти вам залити бензин у бак або донести пакунки до машини.

-           помічати позитив. Почніть розрізняти гарні риси чоловіків – в усіх: колегах, випадкових знайомих. Зупиняйте увагу на хороших чоловічих якостях і зовнішніх даних.

-           робіть компліменти. Завдячуйте чоловікам навіть за мінімальну допомогу.

«Користуйтесь цими порадами і одного разу ви усміхатиметесь тому, що у вас розправились плечі, вам легко і комфортно комунікувати з чоловічим світом. І неминуче ваше життя зміниться на краще – сильні чоловіки приходитимуть у ваше життя, адже ви станете жіночними і слабкішими», – коментує Олена Адамова у програмі «Ранок з Україною».

 

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: психологиня дала поради, як стати більш жіночними і привабити сильного чоловіка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.06.2021 744
Еще материалы раздела «Суспільство»