<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.06.2021 491

Ізраїль повертає обов’язкове носіння масок

Уряд Ізраїлю вирішив повернути обов’язкове носіння захисних масок з початку наступного тижня на тлі зростання захворюваності на COVID-19, спричинене, зокрема, небезпечним штамом Delta.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Координатор боротьби з коронавірусом в Ізраїлі Нахман Аш також закликав жителів країни відмовитися від поїздок за кордон, особливо з дітьми, які не були вакциновані від COVID-19.

За його словами, неможливо запобігти поширенню нових штамів у країні, доки кордони залишаються відкритими, враховуючи, що колективного імунітету у ізраїльтян поки що немає. Він сформується після того, як імунізують 80% громадян.

Водночас закривати кордони уряд не планує.

Станом на вечір 24 червня в Ізраїлі виявили 169 нових випадків інфікування, що стало найвищим щоденним показником за кілька місяців.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ізраїль повертає обов’язкове носіння масок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.06.2021 491
Еще материалы раздела «Суспільство»