<
НОВИНИ ДНЯ: 8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Чи будуть війська НАТО в Україні: хто із союзників "за", а хто – "проти" і що про це кажуть у Зеленського  Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК: забирають хворих і працівників оборонних підприємств  Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призовуть  Синоптики попереджають про заморозки  Газові війни. Як РФ виманила в України кораблі, літаки та ракети і звідки космічні "борги"  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військовихвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.06.2021 488

Обмеження через новий штам ковіду «Дельта»

Від 25 червня 2021 року людей, які прибувають із Росії, Великої Британії, Португалії та Індії не впускатимуть до України без негативного експрес-тесту на коронавірус.

Здати його потрібно на кордоні – такі нововведення запровадив уряд. Адже найагресивніший штам ковіду «Дельта» підтвердили вже у двох українців, які приїхали з Росії. Як запобігти новій хвилі епідемії – обговорювали на терміновому засіданні РНБО. Там заявили: окрім 4 країн, щодо яких уже запроваджують обмеження, «Дельта» може потрапити до України із сусідніх Польщі, Румунії та Словаччини, де також циркулює. Виявити новий штам в Україні поки що можуть лише кілька лабораторій – з’ясували у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«На сьогодні ми вже можемо виявляти цей штам – це означає ми зможемо більше контролювати. В Україні є дві приватні і дві державні лабораторії, які вже можуть виявляти цей штам», – зазначила Зоряна Скалецька, Міністр охорони здоров’я (2019-2020).

Оценка материала:

5.00 / 1
Обмеження через новий штам ковіду «Дельта» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.06.2021 488
Еще материалы раздела «Суспільство»