<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.06.2021 715

«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, чи варто робити компліменти чоловікам і на що слід звернути увагу

У новій рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» психологиня і коуч Олена Адамова розповіла, як правильно говорити компліменти чоловікам і що робити, аби вони не зазнавались.

«Я вважаю, що обов’язково чоловікам треба робити компліменти. І не бійтесь їх перехвалити, адже якщо хтось, за межами ваших стосунків, його недохвалюватиме, він завжди цінуватиме вас», – зазначила психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Крім того, експерт дала поради, чим замінити звичні для кожного, але не зовсім правильні компліменти:

- «Ти в мене такий красивий» або «Ти в мене молодець», краще замінити компліментом «Ти такий сильний! Кохаю тебе і пишаюся тобою!» або «Мені дуже пощастило з тобою».

- уникайте зменшувально-пестливих слів – намагайтесь не використовувати їх в оточенні інших: друзів чи рідних. Адже ваш чоловік хоче виглядати мужнім і сильним, а не «котиком» чи «зайчиком».

Щоб зробити вдалий комплімент чоловіку слід:

- робити акцент на його сильних чоловічих рисах.

- рідше звертати увагу на зовнішність. Говорити чоловікові, що він гарний, можна лише в окремих випадках, наприклад, коли ви йдете на якийсь захід і розумієте, що будете відчувати себе королевою, бо поруч з вами король.

- шукайте хороше в недоліках. Робіть компліменти тим рисам чоловіка, які ви хочете посилити, наприклад, якщо чоловік жадібний – наголошуйте навіть найменші прояви його щедрості. Це не буде лицемірством, адже ви щиро робитимете комплімент за невелику суму, яку він вклав у подарунок вам.

- щирість. Обов’язково робіть компліменти щиро, адже ніхто не любить фальш. Чоловік відчує його і думатиме, що вам щось треба від нього, тож цей комплімент не спрацює.

«Якщо ви дійсно кохаєте і поважаєте свого чоловіка, не позбавляйте його насолоди знати про це. Робіть компліменти якомога частіше», – коментує Олена Адамова у програмі «Ранок з Україною».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, чи варто робити компліменти чоловікам і на що слід звернути увагу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.06.2021 715
Еще материалы раздела «Суспільство»