НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
29.06.2021 873

Канал «Україна» ексклюзивно покаже історичний матч збірної України в 1/8 фіналу ЄВРО-2020

У вівторок, 29 червня, о 21:50 ексклюзивно на каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція футбольного поєдинку в рамках 1/8 фіналу Чемпіонату Європи 2020 у 2021 році між збірними Швеції та України.

Підопічні Андрія Шевченка зіграють проти національної команди Швеції на стадіоні «Хемпден Парк» у Глазго. Стадіон вміщує 52 тисячі глядачів. Та арена в Шотландії не зможе бути заповнена повністю через карантинні обмеження.

Раніше збірна України вперше в історії вийшла у плей-офф ЄВРО. Підопічні Андрія Шевченка посіли третє місце у групі C, набравши 3 очка. Опинившись в четвірці кращих команд, які посіли треті місця у своїх групах, наша збірна отримала можливість зіграти в 1/8 фіналу ЄВРО-2020. Протистояти українцям у цьому матчі буде головна футбольна команда Швеції.

Команда Янне Андерссона вийшла на перше місце в групі. Шведи зіграли внічию з іспанцями, перемогли Словаччину. У третьому матчі вирвали перемогу у поляків із рахунком 3:2.

Трансляцію футбольного поєдинку між Швецією та Україною дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» у вівторок, 29 червня.

Початок трансляції - о 21:50.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» ексклюзивно покаже історичний матч збірної України в 1/8 фіналу ЄВРО-2020 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
29.06.2021 873
Еще материалы раздела «Спорт»