<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
Бізнес
Економіка
30.06.2021 474

В ООН прогнозують відновлення туризму не раніше 2023 року

Стагнація в туристичній галузі у 2021 році триватиме, сектор повністю відновиться не раніше ніж 2023 року.

Про це йдеться в поширеній доповіді Конференції ООН з торгівлі та розвитку (UNCTAD) і Всесвітньої туристичної організації ООН (UNWTO), передає Інтерфакс-Україна.

У 2020 році у зв'язку з пандемією коронавірусу кількість міжнародних поїздок скоротилася на 73% порівняно з рівнем, що існував до пандемії у 2019 році, в результаті чого, за оцінками, втрати в туризмі та суміжних галузях уже сягнули $2,4 трлн.

"Перспективи на цей рік не набагато кращі", - заявив на пресконференції представник відділу аналізу торгівлі UNCTAD Ральф Пітерс.

У документі наголошується, що ключем до відновлення довіри до іноземного туризму є вакцинація від COVID-19.

Відновлення туристичних потоків є критично важливим для малих острівних держав, які значною мірою покладаються на цей сектор для забезпечення робочих місць.

Оценка материала:

5.00 / 1
В ООН прогнозують відновлення туризму не раніше 2023 року 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
30.06.2021 474
Еще материалы раздела «Економіка»