<
НОВИНИ ДНЯ: В РФ заявили про загибель "найкращого екіпажу" Су-34: що відомо про втрату бомбардувальника  Готуємо "ліниві" хачапурі на сніданок: 15 хвилин і страва вже на тарілці  Відправлення військ США до України: у Байдена озвучили свою позицію  "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"  Запечений дерун з м'ясом та грибами: дуже смачна страва зі звичайних продуктів  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть святавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.06.2021 442

Послаблення карантину

З 1 липня карантин скасовує Литва, але у країні зберігають режим надзвичайної ситуації.

Вимоги до кількості відвідувачів у громадських місцях і носіння масок також залишаються. Усе через ризик розповсюдження більш заразного штаму «Дельта», кажуть чиновники. Послаблює карантин з 1 липня і Грузія – там скасовують комендантську годину.

А уряд Тайланду з 1 липня не вимагатиме обов’язкової 14-денної самоізоляції для вакцинованих туристів на острові Пхукет – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». А ось у Португалії пришвидшують імунізацію та знову зачиняють ресторани через спалах «Дельти».

Оценка материала:

5.00 / 1
Послаблення карантину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.06.2021 442
Еще материалы раздела «Суспільство»