НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
01.07.2021 560

Війна на Донбасі: 12 обстрілів, без втрат

Упродовж минулої доби, 30 червня, на сході України зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, біля Золотого-4 противник застосовував ручні протитанкові гранатомети; поблизу Новоселівки вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік населеного пункту Новгородське російські окупанти двічі здійснювали обстріл українських позицій з озброєння БМП-1, мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів, а біля Красногорівки вели вогонь з великокаліберних кулеметів.

В районі населеного пункту Південне російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. На Приазов’ї, біля Водяного, окупанти двічі обстрілювали українські позиції з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Поблизу Оріхового противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування. БПЛА противника був вчасно подавлений засобами РЕБ.

Станом на 7 годину ранку, 1 липня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.

Зокрема, біля населеного пункту Авдіївка збройні формування Російської Федерації двічі обстріляли українські позиції з мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем.

Бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає. На ворожі обстріли наші військові відкривали вогонь у відповідь.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: 12 обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
01.07.2021 560
Еще материалы раздела «Україна»