НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
05.07.2021 533

Війна на Донбасі: дев’ять обстрілів, є загиблий та поранений

4 липня російсько-окупаційні війська на Донбасі 6 разів порушили режим припинення вогню. один український військовий отримав осколкове поранення. Його госпіталізували.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, поблизу Водяного на Приазов’ї окупанти двічі застосовували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

Біля Авдіївки ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, у районі Мирного - зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Березового окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

У напрямку Тарамчука противник обстрілював українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На ворожі обстріли українські військові захисники відкривали вогонь у відповідь.

4 липня внаслідок обстрілу російських окупаційних військ загинув начальник медичного пункту механізованого батальйону 93-ї ОМБр Юрій Письменний із позивним "Феофан".

Станом на 7 ранку 5 липня було ще 3 порушення.

Біля Авдіївки окупанти стріляли з великокаліберних кулеметів, біля Золотого-4 ворог вів обстріл з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Біля Пісків противник обстрілював наші позиції з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат протягом 5 липня немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: дев’ять обстрілів, є загиблий та поранений 5.00 5 1
Політика / Україна
05.07.2021 533
Еще материалы раздела «Україна»