<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської арміївсі новини дня
Політика
Європа
10.07.2021 587

Тихановська розповіла про зустріч із Зеленським

Лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська вже познайомилася особисто з президентом Володимиром Зеленським, хоча це була і неофіційна зустріч.

Про це Тихановська розповіла в інтерв'ю Сегодня, яке було опубліковано в суботу, 10 липня.

"Позавчора ми перетиналися з паном Зеленським на заході в Литві. Офіційних зустрічей у нас не було, але ви знаєте, як сильно ми відчуваємо підтримку України", - розповіла опозиціонерка.

Тихановська зазначила, що завжди на зв'язку з вищим керівництвом України та рада тим крокам назустріч, які Київ робить для білорусів, які втекли з країни.

"Так, ми на зв'язку, звичайно, з представниками уряду України. Ось, я один раз зустрічалася онлайн з паном Кулебою... Ви прийняли стільки білорусів - десятки тисяч білорусів. Допомагає Україна і з працевлаштуванням, і з легалізацією білорусів. Тобто всіляко робить нам крок назустріч, але вони розуміють білорусів, тому що самі пройшли через це", - зазначає лідер білоруської опозиції.

Також Тихановська вітає те, що Україна приєднується до санкцій Євросоюзу проти режиму Лукашенка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Тихановська розповіла про зустріч із Зеленським 5.00 5 1
Політика / Європа
10.07.2021 587
Еще материалы раздела «Європа»