<
НОВИНИ ДНЯ: Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценарії  США схвалили військову допомогу Україні: у Кремлі вибухнули погрозами Вашингтону  Без істотних опадів та до +15°С: прогноз погоди по Київщині на 22 квітня  Тиждень в Україні почнеться з дощів, вдень до +15°  Грозові дощі, заморозки та похолодання: 22 квітня погода в Україні остаточно зіпсуєтьсявсі новини дня
Політика
Європа
14.07.2021 546

Володимир Зеленський: усі країни повинні тиснути на Росію

Обговорили транзит природного газу через Україну, будівництво газогону «Північний потік-2» та ситуацію із захворюваністю на covid-19.

Перемови президента України та канцлерки Німеччини тривали 4 години. Опісля Меркель пообіцяла для українців 1,5 мільйона доз вакцини та наголосила: офіційний Берлін підтримуватиме Київ – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Усі деталі розмови Президент України пообіцяв розповісти на Всеукраїнському форумі «Україна 30».

«Німеччина буде і надалі виступати за досягнення прогресу у Мінських домовленостях. На жаль, за останні дні знову загинули українські солдати. Ми також виступаємо за те, щоб Україна залишалася транзитною країною для газу. Для нас так і буде, навіть, якщо «Північний потік-2» буде добудовано», – зазначила Ангела Меркель.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Володимир Зеленський: усі країни повинні тиснути на Росію 5.00 5 1
Політика / Європа
14.07.2021 546
Еще материалы раздела «Європа»