<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.07.2021 613

Загострення пристрастей на шоу «Співають всі!» стало причиною болючих несподіванок

Робота над грандіозним проєктом «Співають всі!» за всесвітньо відомим форматом All Together Now у самому розпалі. Нове шоу каналу «Україна» обіцяє бути неймовірно яскравим і видовищним, а іноді серед учасників зіркового журі спалахуватимуть неабиякі пристрасті та конфлікти.

Легендарна стіна масштабного шоу «Співають всі!» зібрала разом 100 популярних артистів, які з усією пристрастю і емоційністю творчих особистостей вибирають найталановитіших і найхаризматичніших вокалістів. Пристрасті киплять неабиякі, і на зйомках проєкту не минулося без зіркових форс-мажорів.

«Я танцював під виступ одного з наших учасників і відчув, що у мене по руці щось тече. Виявилося, що це кров – на пальці було два глибоких порізи. Перше, про що я подумав – тільки б не забруднити одяг, адже тоді доведеться зупиняти зйомку і змушувати чекати величезну кількість людей», – каже Володимир Остапчук.

Ведучому каналу «Україна» оперативно надали медичну допомогу, завдяки чому він зміг продовжити роботу буквально через кілька хвилин. А ось ведучий бекстейджу «Співають всі!», відеоблогер Ваня Рассел на зйомках пошкодив ногу.

«Ми знімали на сцені матеріал для SecretShow, і мені потрібно було спуститися сходами. Однією ногою я наступив нормально, а друга пішла не туди – я впав і відчув сильний біль. Нога опухла, довелося звернутися до лікаря. Добре, що я був взутий у дуже великі кросівки, які врятували мене від перелому чи вивиху, і я зміг продовжити роботу», – розповідає Ваня Рассел.

А ось учасник зіркової сотні, співак Gena VITER постраждав через, здавалося б, безневинний метафан, який потрапив йому в очі.

«У нас найемоційніше шоу! Біля мене досить часто перебуває Діма Коляденко, який любить епатувати – то бубон дістане, то фату і когось одружить, але улюблена його фішка – це метафан, який він підкидає в повітря, коли учасник набирає найбільшу кількість голосів. Вже 2 рази цей метафан мені потрапляв в око – довелося закапувати і хвилин 15-20 чекати, поки пройде біль, тому що око було неможливо відкрити. Але я на Діму не ображаюся, це живі емоції, він таким чином їх виявляє. Очі намагаюся берегти, але від Діми, про всяк випадок, сідаю подалі», – сміється Gena VITER.

Найнеймовірніше, що всі ці неприємності трапились із зірками шоу «Співають всі!» одного дня. У співочого екстрасенса Макса Гордєєва є пояснення такому феномену.

«Коли в одному приміщенні перебуває 100 дуже яскравих, емоційних людей, які мають потужну енергетику, рано чи пізно станеться колапс – почнеться сильний конфлікт понять, темпераментів. Через напругу енергетики і трапляються різні пошкодження. Людина починає оступатися, падати, отримувати забої на рівному місці, – пояснює Макс Гордєєв. – Що цікаво, пошкодження отримують ті люди, які їх не заслужили, просто у них дуже низький поріг захисту, і вони стають жертвами таких ситуацій. Тому я приніс на зйомки дуже сильний амулет, який буде віддзеркалювати енергетику кожної людини: якщо ти випромінюєш негатив, то його взамін і отримаєш, а якщо ставишся до всіх з позитивом, то його ж притягуватимеш до себе. Ми тут вже як одна сім'я, а я в своїй сім'ї захищаю близьких людей».

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Загострення пристрастей на шоу «Співають всі!» стало причиною болючих несподіванок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.07.2021 613
Еще материалы раздела «Афіша»