<
НОВИНИ ДНЯ: Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовцівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.07.2021 495

Штам "Дельта" найближчим часом витіснить інші варіанти коронавірусу в Україні

Через кілька місяців штам COVІD-19 "Дельта" витіснить всі інші штами коронавірусу в Україні. Захиститися від нього допоможе щеплення.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко у інтерв’ю ТРК "Україна".

За словами міністра, головною протидією хвороби та пріоритетом влади є вакцинування більшої кількості населення.

"В Україні всі вакцини, які використовуються, визнані Всесвітньої організацією охорони здоров’я. Вони захищають. У тих країнах, де лютує штамп "Дельта", досить низька кількість госпіталізацій людей, які двічі вакциновані", – зазначив Віктор Ляшко.

Відповідаючи на питання "яка вакцина найдієвіша?" міністр сказав: "Та, яка введена в організм та вже працює".

"Не треба шукати маркетингові пастки, треба просто звернутися до свого сімейного лікаря, записатися на щеплення та зробити його. Навіть не запитуйте чим. І це буде захист", – сказав Ляшко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Штам "Дельта" найближчим часом витіснить інші варіанти коронавірусу в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.07.2021 495
Еще материалы раздела «Суспільство»