НОВИНИ ДНЯ: Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Політика
Україна
20.07.2021 491

Війна на Донбасі: чотири обстріли, без втрат

Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках ТКГ, з метою подальшого звинувачення української сторони у порушенні режиму припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, 19 липня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 3 порушення з боку збройних формувань Російської Федерації.

Поблизу Павлополя противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Авдіївки російські окупанти обстрілювали наші позиції з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

На півночі Луганщини був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування.

Станом на 7 годину ранку, 20 липня, зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню - у районі Водяного, що на Приазов’ї, ворог відкрив вогонь з мінометів 120-го калібру.

Внаслідок ворожого вогню бойових втрат за минулу та поточну добу серед військових Об’єднаних сил немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: чотири обстріли, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
20.07.2021 491
Еще материалы раздела «Україна»