НОВИНИ ДНЯ: У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленськоговсі новини дня
Політика
Світ
20.07.2021 650

Держдеп: Зустріч Зеленського з Байденом буде

Виконуючий обов'язки тимчасового повіреного в справах США в Україні Джордж Кент запевнив, що зустріч президента України Володимира Зеленського і глави Білого дому Джо Байдена відбудеться, але пізніше.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Коли президент Байден і президент Зеленський спілкувалися вдруге, президент Байден запропонував, щоб зустріч була в липні або пізніше влітку. Тобто зустріч буде, трохи пізніше. Не в липні, а думаю, в серпні", - сказав він.

Кент зазначив, що питання полягає тільки в тому, "щоб знайти час в розкладі президента Байдена".

"Як я говорив, зустріч буде влітку. Але не зараз", - додав він.

Сам Зеленський раніше повідомляв, що його візит до Вашингтона повинен відбутися в липні. Про це він заявив після телефонної розмови з Байденом 7 червня.

В адміністрації Байдена недавно заявили, що не називали місяць візиту, але він повинен відбутися влітку.

Також в ЗМІ з'явилася інформація про те, що візит Зеленського в США відбудеться не раніше середини серпня, а не в липні, як очікувалося. Але в Офісі президента це заперечують.

Оценка материала:

5.00 / 1
Держдеп: Зустріч Зеленського з Байденом буде 5.00 5 1
Політика / Світ
20.07.2021 650
Еще материалы раздела «Світ»