<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.07.2021 560

Анна Панова розповіла, як виглядає робочий день телеведучої

Ведуча праймових випусків новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова розповіла про свій розпорядок дня та особливості роботи в теленовинах.

«А правда, що ви приходите на роботу приблизно за годину до ефіру? Таке питання я чую постійно. Ні, неправда. Мій робочий день виглядає так: 8:00 з ранку і увесь день – перегляд стрічок новин. Це перше, що я роблю прокинувшись. Повертаюся до повідомлень інформагентств приблизно кожні 15 хвилин, щоб нічого не пропустити. А раптом десь черговий вибух на складі боєприпасів, захоплення заручників тощо – і знадобиться екстрений випуск? Я в курсі того, що відбувається ЗАВЖДИ», - поділилась Анна Панова на своїй сторінці в Instagram.

Об 11:00 – нарада. За часів пандемії телеведуча підключається до наради в Zoom. Команда аналізує, що відбулося в Україні і світі за ніч і зранку, які події очікуються протягом дня. Кореспонденти з регіонів, міжнародна редакція, київський ньюзрум – усі наперебій пропонують свої теми. Відбирають для глядачів найактуальніше і найцікавіше, що потрапить у праймовий випуск новин.

З 13:00 телеведуча вже на каналі. Разом з командою актуалізує порядок денний, адже новини продовжують сипатися в інформаційні стрічки. Щось із запланованого відпадає, додається щось нове.

Вже о 14:00 ведуча йде на грим. Разом з миттям голови і укладкою він займає 40 хвилин. Близько 15:00 робота над майбутнім випуском починає закипати.

«Моя робота – написати свої ефірні тексти: підводки до сюжетів, інформаційні повідомлення. Зі зйомок повертаються журналісти. Радимося, як краще і цікавіше подати історію, яких експертів дописати для повноти картини. Чим ближче випуск, тим більше наростає напруга! І тут особливо важлива злагоджена робота команди почуття ліктя, - зауважила Анна Панова. - 19:00 – ефір! Готові сюжети і підводки чи ні – прямий ефір розпочнеться вчасно і ні хвилиною пізніше. І знову робота команди: ми зробимо все, щоб глядач не помітив форс-мажорів».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Анна Панова розповіла, як виглядає робочий день телеведучої 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.07.2021 560
Еще материалы раздела «Афіша»