<
НОВИНИ ДНЯ: Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?всі новини дня
Політика
Світ
21.07.2021 550

Держдеп: Київ в курсі переговорів щодо ПП-2

Влада України в курсі змісту переговорів США і Німеччини щодо проекту Північний потік-2.

Про це заявив радник Держдепартаменту США Дерек Шолле в інтерв'ю РБК-Україна.

"Я робив дуже багато дзвінків (в Україну, - ред.) з Вашингтона, а зараз я тут, щоб поспілкуватися особисто, і ми робимо все можливе, щоб наші українські друзі були про все поінформовані", - говорить Шолле.

Він запевнив, що США і ФРН старанно працюють над тим, щоб уникнути найгіршого варіанту для України.

"... коли труба буде закінчена і запрацює, а Україна не отримає нічого. І ми з нашими німецькими друзями, як і в тісній співпраці з колегами тут в Києві, працюємо над практичними, далекоглядними кроками щодо підтримки енергетичного майбутнього України", - додав Шолле.

Оценка материала:

5.00 / 1
Держдеп: Київ в курсі переговорів щодо ПП-2 5.00 5 1
Політика / Світ
21.07.2021 550
Еще материалы раздела «Світ»