<
НОВИНИ ДНЯ: Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершеневсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.07.2021 526

Ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч втретє став батьком

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Анатолій Анатоліч поділився радісною новиною – 20 липня о 13:13 у них з дружиною Юлою народився син.

Анатолій Анатоліч став батьком, про що розповів у своєму Інстаграм. Телеведучий вперше був присутній на пологах і поділився своїми враженнями:

«Сьогодні, 20 липня, о 13:13 з вагою 4060 г і зростом 55 см у нас з'явився син Ніл! Гарний, хороший, передчуваю – розумний і з хорошим почуттям гумору. Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, прекрасно, важко, фантастично і ще купа інших епітетів», – поділився ведучий програми «Ранок з Україною» Анатолій Анатоліч у своєму Інстаграм.

Телезірка також висловив свою вдячність дружині: «Юла, ти така сильна! Я це підозрював, але тепер знаю точно. Дякую партнерським пологам».

Своїми емоціями поділилась і дружина ведучого каналу «Україна» – Юла.

«Ми довго думали, як назвати сина, і вибрали ім'я, яке повністю відображає внутрішній світ нашої сім'ї. Ми вибирали коротке міжнародне ім'я, сильне, з прекрасним значенням і характеристиками. І важливо, щоб у ньому була літера «Л», як у кожного з нас. Ім'я означає «чемпіон». І коли ми побачили сина, переконалися, що по-іншому його назвати просто не можна!» – написала Юла в своїх соціальних мережах.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч втретє став батьком 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.07.2021 526
Еще материалы раздела «Афіша»