<
НОВИНИ ДНЯ: Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.07.2021 550

Анастасія Приходько вийде на сцену грандіозного шоу «З Днем народження, Україно!» зі своїми дітьми

До 30-річчя незалежності нашої країни телеканал «Україна» готує грандіозне шоу, в якому прозвучать найулюбленіші пісні всіх поколінь. Відома співачка Анастасія Приходько вийде на сцену концерту «З Днем народження, Україно!», де разом із своїми дітьми запалить під хіт 90-х.

Вперше після народження 3-го сина Луки співачка Анастасія Приходько вийде на велику сцену, щоб 24 серпня в ефірі каналу «Україна» привітати українців з Днем Незалежності. Цього разу артистка виконає всім відомий хіт Ірини Білик «Так просто», а компанію на сцені їй складуть її діти – 11-річна Нана і 5-річний Гордій. На знімальному майданчику також перебував чоловік співачки разом із 3-місячним сином Лукою. Зірка зізналась, що на попередньому досвіді переконалась – малеча завжди має бути біля матері.

«За задумом на сцені мали бути діти, і мені запропонували взяти своїх. Оскільки вони дуже артистичні, погодились одразу. Щоправда, вийшовши на сцену, Гордій дещо розгубився, не знав, як рухатись, але це залишиться їм на згадку», – розповіла Анастасія Приходько за лаштунками грандіозного шоу «З Днем народження, Україно!»

Крім того, Анастасія Приходько розповіла, чому вирішила виконувати на святковому концерті пісню з репертуару Ірини Білик:

«Я пам’ятаю перші кроки української музики, перші хіт-паради, і звичайно, кліп на пісню «Так просто» – це вже історія нашої країни! Дуже пишаюсь, що у мене є змога виконати цю пісню, виступити разом зі своїми дітьми, а також пригадати своє дитинство»,– поділилась співачка за лаштунками святкового концерту каналу «Україна».

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Анастасія Приходько вийде на сцену грандіозного шоу «З Днем народження, Україно!» зі своїми дітьми 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.07.2021 550
Еще материалы раздела «Афіша»