<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.07.2021 692

Зірковий експерт шоу «Співають всі!» Наталія Валевська розповіла, як подолала складний період у житті

21 серпня на каналі «Україна» відбудеться прем’єра нового вокального шоу «Співають всі!», в якому глядачі побачать багато улюблених артистів. Одна з них – співачка Наталія Валевська, яка зізналась, що опанувала нову професію – стала лайф-коучем.

Артистка каже, що медитації і практики допомогли їй змінити своє життя і витягли з дуже складних моментів. Після цього Наталія зрозуміла, що може ділитися власним досвідом з навколишнім світом.

«Я входжу в Асоціацію глибинної психології. У мене є клієнти, яких я консультую в режимі онлайн. Вони отримують від мене певні інструменти і домашні завдання. І я росту разом з цими людьми. Налаштовуюсь на людину, і мені приходить інформація, що їй потрібно. Це так дивовижно! Я просто провідник. Більше ніяк не можна пояснити такий зв'язок. І чому знання приходять саме до мене, бог його знає. Напевно, мені це було необхідно, я була готова їх отримати», – розповіла Наталія Валевська на знімальному майданчику каналу «Україна».

Крім того, співачка зазначає, що може відчути, з якими намірами до неї звертається та чи інша людина.

«Якщо хтось намагається маніпулювати або дестабілізувати мене, я можу трохи похитнутися емоційно, але потім одразу розумію, яким інструментом користується людина і що вона від мене хоче. І тоді мені стає ясно, як діяти далі: відійти, дистанціюватися від неї або щось відповісти», – поділилась суддя шоу «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ведучим вокального шоу став Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірковий експерт шоу «Співають всі!» Наталія Валевська розповіла, як подолала складний період у житті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.07.2021 692
Еще материалы раздела «Афіша»