НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.07.2021 944

«Ранок з Україною»: DOROFEEVA, NK | Настя Каменських і Оля Цибульська розповіли, як обирають для себе «ідеальні» купальники

Літо в самому розпалі – зірки всі як одна переодяглись у купальники! У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучі Григорій Герман і Марія Мельник з’ясували, чому співачка DOROFEEVA більше не публікує фото в одному купальнику, а NK | Настя Каменських їх для себе шиє сама.

Зірки українського шоу-бізнесу постійно стежать за пляжною модою. Наприклад, співачка DOROFEEVA робить це не для себе, а заради своїх прихильників.

«Коли я 2 сезони поспіль викладала фотографію у чорному купальнику, мені писали: «Ти що, не можеш купити новий?» Всі так обурились! Мені було так неприємно, адже це мій улюблений купальник! Дивувати аудиторію – тепер частина моєї роботи, – розповіла DOROFEEVA у програмі «Ранок з Україною». – І, якщо чесно, я полюбила змінювати купальники. У мене різнокольорові, різних форм, але головне – яскраві!»

Позмагатися зі співачкою у конкурсі на кількість і стильність купальних костюмів може суддя проєкту «Співають всі!», шоумен Дмитро Коляденко.

«У мене є 7 плавок. Коли приїжджаю на курорт, люблю змінювати їх щодня. Наприклад, в понеділок у мене плавки в смужку. У вівторок – яскраво-жовті шорти. У середу – червоні в квіточку. Тобто набір тижневка. І я їх змінюю кожен день», – поділився Дмитро Коляденко.

Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських ставиться до питання вибору купальника дуже ретельно.

«Для мене це величезна проблема, тому що мені не всі підходять. Тому купальники я собі шию. Верх може бути будь-яким, а якщо говорити про низ – у мене є одна улюблена форма, ви можете побачити її на всіх моїх світлинах в Інстаграмі», – коментує зірка.

Саме світлини артистки у купальнику не раз ставали приводом для обговорення. Як і фото у купальнику з останнього відпочинку Олі Цибульської.

«Я взяла з собою 3 купальники, виставила в них фото, за що отримала купу хейту. Всіх здивувало, як можна на пляжі фоткатися у купальнику, – розповідає суддя шоу «Співають всі!» Оля Цибульська. – Але у мене дуже стильні купальники: чорний, чорний з білим і блакитний. Цього року в мене був дуже класний в’язаний, він дуже круто сів і було видно, що я після шостої не їла».

Якщо хочеться залишатися у тренді цього року, зірки рекомендують обирати яскраві, але однотонні купальники, класичні фасони і в'язані моделі.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: DOROFEEVA, NK | Настя Каменських і Оля Цибульська розповіли, як обирають для себе «ідеальні» купальники 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.07.2021 944
Еще материалы раздела «Афіша»