<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.07.2021 359

COVID-сертифікати можуть стати перепустками в разі локдауна

Українські внутрішні COVID-сертифікати можуть стати перепустками з QR-кодами на випадок нового локдауну. Це дозволить власникам сертифікатів отримати доступ до певних послуг.

Про головний санітарний лікар Ігор Кузін заявив в інтерв’ю Українській правді.

За його словами, швидше за все Україна піде шляхом максимального використання внутрішнього COVID-сертифіката.

"Він повинен стати умовним пропуском. Зараз внутрішні сертифікати тільки тестуються, поки немає інформації, як це буде працювати на тому чи іншому рівні епіднебезпеки. Ми будемо це обмірковувати вже після завершення тестування. Це буде QR-код, який буде показувати, що людина вакцинована або перехворіла, або має негативний ПЛР, або антиген-тест", - додав Кузін.

Він уточнив, що такі QR-коди можуть використовуватися для спрощеного допуску до певних послуг.

Оценка материала:

5.00 / 1
COVID-сертифікати можуть стати перепустками в разі локдауна 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.07.2021 359
Еще материалы раздела «Суспільство»