<
НОВИНИ ДНЯ: Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєнні  Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: перелік  Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024 всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.07.2021 610

Стало відомо, хто буде ведучим мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна»

Цієї осені глядачів каналу «Україна» чекає прем'єра мейковер-шоу «Я везу тобі красу», створеного продакшном «Теле Про». Героїні проєкту – жінки, які наважились кардинально змінити своє життя. Ведучим програми став відомий стиліст, психолог і успішний арт-коуч Юрій Царьов.

«Я везу тобі красу» – це відвертий та сміливий проєкт, усі героїні якого потребують кардинальних змін в житті. За допомогою Юрія Царьова вони розберуться в своїх проблемах, зустрінуться зі своїми страхами, дізнаються, яке перше враження справляють на чоловіків, з якими вони хотіли б познайомитися, унаслідок чого знайдуть свій унікальний образ і назавжди змінять своє життя.

«Усіх героїнь нашого шоу об'єднує одна проблема – їхній зовнішній образ абсолютно не відповідає їхньому внутрішньому наповненню. Внаслідок чого всі вони привертають в своє життя не тих партнерів, яких би хотіли. Всі вони дуже хочуть це змінити, але не знають, як це зробити, – ділиться креативний продюсер шоу Дар'я Дейніченко. – Наша місія та головна задача Юрія Царьова – допомогти кожній з героїнь розібратися в собі та знайти той унікальний образ, який якнайкраще розкриє внутрішнє наповнення. Іншими словами, створити кращу версію себе».

З кожною з 24 героїнь Юрій Царьов проведе три дні. Він приїде до кожної з них додому, познайомиться з їхнім побутом, звичками, оточенням, детально вивчить та проаналізує гардероб.

«Я не кажу нашим героїням про їхні помилки й не примушую до якихось дій: «Це вам не личить» або «Пора змінити гардероб». Я ніколи не доміную над людьми, – пояснив ведучий мейковер-шоу Юрій Царьов. – У процесі спілкування та роботи в проєкті героїні розуміють дуже багато про себе. Ми розбираємо всі сфери життя, тому що новий образ не повинен суперечити, а також разом поставимо нові цілі та завдання, які потрібно буде втілювати в життя».

Проєкт «Я везу тобі красу» допоможе позбутися нав'язаних шаблонів і стереотипів, які заважають багатьом людям розкритися, розповісти про свої мрії та зрозуміти, що потрібно зробити, щоб зустріти справжнє кохання.

«На шоу «Я везу тобі красу» за підтримки Юрія Царьова у героїнь програми з’явиться можливість зануритися на три дні в абсолютно новий для себе експеримент, отримати колосальний досвід і дізнатися чесні відповіді на всі свої питання», – пояснила керівник проекту Ольга Чеснокова.

А ось яким буде результат їхньої особистої трансформації, глядачі дізнаються вже цієї осені.

Інформація про ведучого проєкту Юрія Царьова: топ-стиліст світового рівня, автор філософії перевтілень, засновник салонів краси та власної марки косметики.

Дивіться новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу» в новому осінньому сезоні.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, хто буде ведучим мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.07.2021 610
Еще материалы раздела «Афіша»