НОВИНИ ДНЯ: Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.07.2021 1314

У двох областях України рівень госпіталізації хворих на COVID-19 перевищив 80%

У Хмельницькій та Закарпатській областях рівень госпіталізації заражених коронавірусом становить понад 80% при допустимих 50% станом на п’ятницю, 30 липня. Показники решти регіонів — у нормі.

Про це свідчать дані МОЗ.

У Закарпатській області динаміка госпіталізацій становить 82,1%, у Хмельницькій — 86,4%. До переліку областей із низькою динамікою госпіталізацій потрапили Івано-Франківська (0%), Харківська (5,2%) та Миколаївська (5,9%) області. Показники завантаженості ліжок з киснем у всіх регіонах у нормі.

Загалом майже всі області України відповідають необхідним показникам зеленої карантинної зони. Водночас у Луганській та Донецькій областях перевищує необхідні показники коефіцієнт виявлення випадків інфікування.

Динаміка госпіталізацій — критерій, який показує зростання кількості госпіталізацій за сім днів, порівняно з попереднім аналогічним періодом.

Оценка материала:

5.00 / 1
У двох областях України рівень госпіталізації хворих на COVID-19 перевищив 80% 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.07.2021 1314
Еще материалы раздела «Суспільство»