НОВИНИ ДНЯ: Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до Українивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.08.2021 546

У «Ранку з Україною» психологиня дала поради, що робити, якщо чоловік не хоче дітей

В авторській рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» психологиня і коуч Олена Адамова відповідає на найпопулярніші питання українців. Екпертка розповіла, чи варто бити на сполох, якщо ваш чоловік не хоче дітей, і як правильно діяти в такій ситуації. 

«Можливо, сьогодні ваш чоловік і не хоче дітей, можливо, він перевиконав план у попередніх стосунках, а можливо, вважає, що поки не може дозволити це матеріально… Є безліч причин, чому не варто впадати у відчай і думати, що він вас не любить», – коментує психологиня і коуч Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Крім того, фахівець радить прислухатись до інших дзвіночків у ваших стосунках, щоб точно зрозуміти, чи кохає вас чоловік і наскільки його думка щодо дітей радикальна:

«Звертайте увагу на те, як чоловік ставиться до вас, чи маєте ви спільні цінності, настільки він порядний щодо вас – вірний і відданий, – зазначила Олена Адамова. – Є досить мудрий коментар досвідчених мам: «Якщо б я слухала свого чоловіка, у мене б ніколи не було дітей».

За словами психологині, у стосунках слід робити акцент на задоволенні і насолоді, а вже тоді питання з дітьми вирішиться само собою.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» психологиня дала поради, що робити, якщо чоловік не хоче дітей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.08.2021 546
Еще материалы раздела «Афіша»