<
НОВИНИ ДНЯ: У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.01.2022 563

У «Ранку з Україною» психологиня дала поради, як побороти страх старіння

Ведуча постійної рубрики «Жити легко з Адамовою», яка виходить у будні у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», психологиня і коуч Олена Адамова розповіла, як слід ставитись до проявів старіння та як навчитись приймати свій вік по-філософськи. 

«Для будь-якої жінки нормально поважати і любити себе, тож якщо ви постійно піклуєтесь про своє обличчя та шкіру – це чудово. Але не забувайте – приходить час, коли кожна з нас почитає старіти. Це природній процес, тож потрібно ставитись до нього спокійно», – коментує психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Насамперед експертка радить прийняти процес старіння і себе в ньому та намагатись виглядати гарно і стильно, але на свої роки. Попрацюйте над самооцінкою та здоров’ям свого тіла: складіть правильний раціон харчування, слідкуйте за сном – не менше 8 годин на добу, робіть корисні процедури для розслаблення та тонусу тіла.

Прийняти свій вік, як природній процес, допоможуть:

-       світлини відомих жінок у віці, які старіють природньо;

-       тенденція природнього старіння – спробуйте побачити красу у новому світовому тренді.

«Насправді молодість – це не про шкіру, а про образ життя та думок. Це спорт, активність, позитивне мислення, спілкування з молодими людьми та цікавість до життя, почуття гумору та легкість. Насамперед зверніть увагу на це», – радить психологиня.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» психологиня дала поради, як побороти страх старіння 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.01.2022 563
Еще материалы раздела «Афіша»