<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може отримувати до 70 млрд на рік, якщо збільшить ренту за транзит російської нафти, - нардеп  F-16 для України. Як ці винищувачі можуть допомогти у війні проти Росії  Вбивця "Шахедів". Що відомо про ППО Skynex, яку має Україна  Синоптики озвучили прогноз погоди на Великдень  Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвникамивсі новини дня
Політика
Україна
04.08.2021 553

Геращенко звільнений з посади заступника глави МВС - нардеп

Кабінет міністрів України звільнив Антона Геращенка з посади заступника глави МВС.

Про це у Telegram повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, Геращенко висловився про кандидатуру Дениса Монастирського на посаду глави МВС. Говорячи про свою кар'єру, Геращенко пояснив, що згідно із законодавством піде у відставку, але чи продовжить він працювати в структурі МВС, буде залежати від рішення міністра внутрішніх справ.

Раніше Геращенко заявляв про масові звільнення поліцейських. Поліцейські масово пишуть заяви про звільнення і переходять на роботу в інші правоохоронні структури. Геращенко вважає, що причина такої ситуації - в низьких зарплатах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Геращенко звільнений з посади заступника глави МВС - нардеп 5.00 5 1
Політика / Україна
04.08.2021 553
Еще материалы раздела «Україна»