<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.08.2021 553

Олег Винник розповів про любов до консервації

Популярний співак Олег Винник за лаштунками концерту «З Днем народження, Україно!», який вийде 24 серпня о 17:40 на каналі «Україна», поділився улюбленим малосольним смаколиком і власним секретом смачних закруток.

610b9bd610e69_oleg_vynnyk2_06.08.21

Літо – сезон консервації. Українці намагаються зробити закрутки з улюбленими овочами та фруктами, щоб смакувати ними взимку. Тож журналісти каналу «Україна» вирішили поцікавитись у артистів, які соління вони полюбляють, й отримали несподівану відповідь від Олега Винника.

«Яке хороше питання! Таке враження, що ви знімали, що я робив сьогодні вночі. А я цілу ніч не спав – їв малосольні огірки, які, до речі, сам приготував напередодні. Мені дуже подобається цей процес», – зазначив Олег Винник за лаштунками шоу «З Днем народження, Україно!»

Також артист зізнався, що коли проїздить через села, просто не може по дорозі не зупинитися, щоб не придбати свіженької городини. А ще Винник не встоїть перед грибами, які потім самостійно закатує у банки.

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» також побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, NK, Наталії Могилевської, MONATIK, Макса Барських, Ірини Білик, Артема Пивоварова, TAYANNA, Павла Зіброва, Руслани, ALEKSEEV, Анастасії Приходько, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «ВВ», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня о 17:40 в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Олег Винник розповів про любов до консервації 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.08.2021 553
Еще материалы раздела «Афіша»